Uncategorized

Pe ce să acorde o atenție pentru a îmbunătăți somn?

Pe ce să acorde o atenție pentru a îmbunătăți somn

Tu spui că: “Este ca și cum, serios?” Cuvântul meditație, probabil, pe Fitcultu multe nu s-au așteptat, dar avem obiceiul de a předestřít adevărul și realitatea că, chiar și în acest caz, nu putem ignora, și când opřeme despre o problemă de somn și de meditație, putem găsi într-adevăr unele idei interesante. Pe scurt, mai mult de cercetare, care spun clar – îmbunătățirea somnului și eliminování probleme cu insomnia. De curiozitate, de asemenea, să aibă în vedere faptul că studiile care spun că meditația are potențialul de a reduce cantitatea totală de somn, care trebuie, prin urmare, teoretic, datorită lor, putem dormi mai puțin, dar tot la fel de bine să lucreze.

Cele mai bune sfaturi de experții noștri

Cele mai bune sfaturi de experții noștriÎn cazul în care studiile au mers dincolo, nu e hocus-pocus, și chiar dacă ar fi lucrat numai din cauza a ceea ce avem în cap, funcționează, și este pentru oameni care nu pot adormi sau au probleme cu somnul, este cel mai important. http://durerelost.info/

Ar trebui să acorde o atenție la obiceiurile proaste

Odlehčeně putem spune că singurul dezavantaj cofeina, dacă nu este suficient, că ne-au confirmat și aceste studii cu sfârșitul anului 2015. Știm că beneficiile de cofeina mai multe despre ce, de asemenea, scris mai devreme.

Toate, dar cofeina este metabolizat în caz contrar, prin urmare, cel mai bine este de a experimenta, în ce ne trebuie să se eschiva, și cât de mult ne face probleme de a adormi. La aceeași categorie, ca și produse alimentare stimulente, în principal, care conțin substanțe (și cofeina), care pot provoca incapacitatea de a adormi, ceea ce, desigur, este logic. Exacte de recomandări nu este posibil să se identifice, dar dacă-ți face problema de a adormi, încercați să stăpânească, dacă unul dintre motive nu o cantitate prea mare de băuturi în timpul zilei sau înainte de culcare.

Ei bine zacvič încă mai bine pentru a obține pospi!

Ei bine zacvič încă mai bine pentru a obține pospi!Această parte nu ar trebui să fie o surpriză. Multe studii au arătat că oamenii care în timpul zilei se antrenează în mod regulat, au mai puține probleme de a adormi, precum și îmbunătățirea calității somnului. Cândva se spunea că la sfârșitul antrenamentului (în jur de ora de somn) reduce capacitatea de a adormi, dar acest lucru nu se confirmă, și chiar și cei care  destul de târziu, au dormit mai bine decât cei care au lucrat. În opinia noastră, însă, este, în cazul în care putem gestiona activitatea nu a fost. La urma urmei suntem atunci când ne este cel mai potrivit și în mod individual, putem seta timpul de antrenament și de somn, pentru a ne putea în deplină măsură să lucreze, și în același timp calitativ dormi.

Uneori, pot ajuta și suplimente alimentare

Creează un efect calmant asupra sistemului nervos, și mai multe studii shodlo, care ajută nu doar la insomnií, dar și cu calitatea somnului. Subliniem, totuși, că pozitive se aplică, în principal, pentru cei care într-adevăr deteriorarea calității somnului. Și atunci când aveți de gând să cumpere de magneziu, nu uitați nici de zinc.

În plus, aici avem de l-teanina. Conform studiilor, are un efect calmant și, se pare, pentru a fi eficient în limitele pentru a reduce stresul (200-400 mg cu o oră înainte de somn). Date vorbesc despre faptul că anume nenavodí senzație de somn, dar poate (deși destul de slab), pentru a ajuta cu calitatea lui. Unii pot, unii nu, una dintre sursele de alimentare l-theaninu ceai verde.

Fiecare dintre aceste sfaturi vă va ajuta pentru o mai bună de somn, calitatea somnului și mai svěžímu lovitură. Dacă pokusíš cu privire la utilizarea tuturor 7 sfaturi imediat, suntem siguri că somnul da pe termen lung este un lucru bun. Și în final, încă o dată, ne referim la ultimul nostru articol despre un vis în care veți afla mai multe despre ceea ce este într-adevăr un vis, despre semnificația, consecințele și despre cât de mult somn are nevoie să facă.

Leave a Reply