Uncategorized

Dacă somnul afectează sănătatea noastră?

Dacă somnul afectează sănătatea noastră?

Valoarea de somn, am scris deja anterior și nu se va mai repeta, că somnul este unul din factorii cheie în progresul nostru în sala de gimnastică sau în general în viață. Ne dorim cu toții, pentru a satisface consumul de calorii, makroživiny, toate ne-o dorim de învățare eficientă prin utilizarea principiilor de creșterea treptată a sarcinii, dar, uneori, mulți uită doar la somn.

Și, poate, crede că el, puterea de a influența nu poate.

Și, poate, crede că el, puterea de a influența nu poateDar aceasta este o greșeală, pentru că, în general, multe studii indică faptul că lipsa de somn = efecte negative musculare suplimente. Și este vorba nu numai muschii, dar, în primul rând cu privire la starea de sănătate. Să ne uităm la sfaturi care se pot extrage din ea. Peste tot lumina, și ca un bonus telefonul în mână

Acest lucru este foarte simplu. Dacă aveți o cameră cu prea multă lumină, inhibă producția de melatonină (principalul hormon în timpul somnului), care afecteaza capacitatea de a adormi și, deși usneme, calitatea somnului poate fi deteriorat. TELEVIZOR, calculator, telefon mobil, toate acestea pot strica un somn de calitate.

Din păcate, nu este vorba doar de o motivație de vorbire, pentru ca oamenii mai au folosit echipamente moderne, dar este vorba de fapte, care, de fapt, se poate “juca” cu noastre de a merge la culcare. Cel puțin, o oră-două înainte de culcare, trebuie să displejům/LEDkám evitate. Un mic sfat, la final, vă recomandăm să vă pentru a verifica, cel puțin, în plus, f. lux.

Unele produse care conțin carbohidrați

Unele produse care conțin carbohidrațiChiar și doar o activitate plăcută, de a manca, poate ne ajuta pentru a îmbunătăți somn. În special, este vorba despre sacharidech. De insulină și de zahăr din sânge, crește producția de melatonină. Este un proces de sinteza, element care este de triptofan, dar detalii nu vom impuse.

Pe scurt, multe studii au confirmat faptul că produsele alimentare care conțin carbohidrați zkonzumované în timp, înainte de a merge la culcare (de exemplu, o oră și mai mult), poate accelera în adormire și organizare de somn, ca atare. Și nu, de carbohidrați după ora 18:00 netloustne, dar este foarte prost mit, probabil, deja zažehnán.

Rolul și plasarea în care dormi

Această cameră ar trebui să fie întuneric, că știm deja din ultimele rânduri. De asemenea, facem apel la sprijinul zile ritmului cardiac este faptul că în dimineața în camera cât mai curând posibil vpustíme lumina, ceea ce poate duce, în cele din urmă, consecințele asupra mai bine și mai eficient, de a adormi seara.

Cu toate acestea, acest lucru nu este doar ușor, dar, de asemenea, temperatura. În cazul în care camera este prea cald, se poate preveni scăderea temperaturii corpului și afecta în mod negativ calitatea somnului. Pentru a găsi astfel, pe întuneric și o cameră rece decât iluminate cameră, în cazul în care o temperatură mai ridicată decât trebuie

Leave a Reply