Uncategorized

Chocolite beneficii aduce cu sine un somn sănătos?

Ce beneficii aduce cu sine un somn sănătos

Chocolite înaltă calitate și suficient de lung somnul este important nu numai după psihologice, dar și medicale de o parte. Corpul nostru, relaxați-vă și načerpá suficientă energie pentru data viitoare. Mai mult de jumătate din adulți Cehov, dar probleme cu somnul. Preocupat de dificil de a adormi, frecvente și nejustificate de noapte de trezire, calitatea slabă a somnului, dar și dimineața la trezire.

Chocolite de la experți pe probleme cu somnul

ChocoliteDacă sunteți anume Chocolite la acest grup, fără îndoială, știți deja regulile de bază, care nu pot bea o cantitate mare de cafea seara târziu, practica seara, dimpotrivă, trebuie să fie rece, în dormitor, pat confortabil și de înaltă calitate, perne, etc.

Se înțelege că frica, anxietatea și depresia sunt printre cele mai frecvente cauze de insomnie. Problema este că mulți dintre noi încearcă să uite de probleme și să se înece vocea interioară, care ne-înainte de a merge la culcare, spune ce și cum Chocolite să facă, pentru a nu a fost de griji.

Dacă sunteți în imposibilitatea de această voce interioară va fi tăcut, poate doar invidia. Cu toate acestea, dacă este să-l încercați, nu se întâmplă nimic, și încă ai capul plin de probleme, nepřemáhejte. Doar în sprijinul panică.

Există un alt mod de cum de a distrage mintea de la gânduri, calcule. Este cunoscut, este de numărare oi, dar cel mai bine este de a conta pe cifre. De exemplu, de la 300 până la trei.

Daca va numarati printre Chocolite genii în matematică, atunci puteți fi siguri că numărarea pe care îl utilizați, astfel încât nu veți avea timp să se gândească la altceva.

Ceas desteptator schimbarea, cel puțin o oră înainte de culcare

Acest lucru este perfect normal, că, pentru a-dimineață s-a trezit, utilizați un ceas cu alarmă, este un clasic, există în telefonul mobil. De asemenea, în principiu, nařizujete ceas desteptator un pic mai devreme decât zhasnete și du-te la culcare. Expert somn sanatos, Dr. Michael Бреус spune: “eu Recomand Chocolite oamenilor, pentru a obține un ordin de alarmă de aproximativ o oră, înainte de a merge la culcare, astfel, încet, dar sigur configurează organismul convulsive val, corpul începe să se relaxeze și să se pregătească pentru faptul că, de ceva timp adoarme.”

Primele douăzeci de minute-ore recepție, vă rugăm să aveți responsabilități, cum ar fi, de exemplu, o plimbare cu câinele sau pregătirea oferă servicii de catering pentru copii.

Chocolite joacă un rol important.

ChocoliteȘi în ultimii douăzeci de minute înainte de culcare, încercați doar să vă relaxați, de exemplu, a citi o carte, asculta muzica buna sau un pic de timp să se uite la ceva liniștit la televizor. După ce porniți organismul într-un mod linistit, puteți dezactiva Chocolite lumina și să încerce să doarmă.

Nu intrați în panică, atunci când neusnete <adresa>

Dacă locuiești, crezând că, odată ulehnete în pat, și când ai pus capul pe perna, astfel că, în acest moment ar trebui să dormi, te înșeli. Este, dimpotrivă, vorbește despre ceea ce ești cu totul fără putere, și corpul tău, de somn complet, nu este suficient. Același lucru este valabil de somn în timpul orelor la școală, la Chocolite cursuri, la locul de muncă sau în timpul lung de film.

Timpul standard de somn este de 15 – 25 de minute de la momentul în care Chocolite lehnete dormi până mai dormi. În acest timp, ei bine, în pace să se întindă, relaxați-vă, nepřemýšlet asupra faptului că în timpul zilei nu a reușit, și, în principiu, nestresovat, în cazul în care în timpul somnului în câteva minute va prelungi.

Nu te forta pentru a rămâne Chocolite cu insomnie în pat

Dacă ai probleme cu insomnia, sau de a adormi sau de faptul că te trezești mai devreme decât este necesar, nu te forta in pat, cu orice preț și vă faceți griji opětovnými încercarea de a adormi. În ciuda acestui lucru, la nord și la șapte dimineața putem liniștit să se ridice și de a face ceva timp pentru altceva, de exemplu, vă puteți relaxa în salonul și să asculte muzică bună sau bugetare de citit.

Întoarce-te în pat, când veți simți că începem să fi obosit. În ziua  Chocolite următoare, în ciuda faptului că vă puteți simți unavenější, dar trebuie să o faci încet, și, cu siguranță, o va ajuta să revină la normal spánkovému modul.

Leave a Reply